Home Chiptuning garantie

CHIPTUNING PLUS BIEDT DE VOLGENDE GARANTIES:

  1. Een uitgebreid gamma aan high tech apparatuur, waaronder een 4×4 hydraulisch gekoppelde vermogentestbank en verschillende computersystemen.
  2. Het bewijs ziet u op de vermogentestbank. De verbetering van het vermogen en het koppel wordt aangetoond vóór en na de tuning. Let op: het is, in tegenstelling tot wat sommige tuning bedrijven zonder testbank beweren, NIET mogelijk deze vermogenmeting op de weg uit te voeren.
  3. De garantie dat de wijziging uitsluitend gebeurt door individuele op maat van uw voertuig geschreven software. Er worden bij een stage 1 tuning geen extra onderdelen toegevoegd, tenzij dit uitdrukkelijk vermeld wordt.
  4. De gratis herprogrammering met de originele gegevens. Indien u bijvoorbeeld uw voertuig wenst te verkopen, dan programmeren wij uw voertuig terug naar zijn oorspronkelijke staat. Om U te wapenen tegen dealer updates en het wissen van onze herprogrammatie door de dealer bvb tijdens een onderhoudsbeurt bieden wij een update service aan waarbij voor een bedrag van 100 €, gedurende 5 jaar na factuurdatum , uw wagen kosteloos opnieuw herprogrammeerd wordt na een update of het wissen van de programmatie.
  5. Chiptuning PLUS geeft 5 jaar garantie op de goede werking van onze software.
  6. De software die wij plaatsen wordt door ons ontwikkeld en geschreven, op maat van uw voertuig en aan de hand van de vermogenmetingen op onze testbank.
  7. De beste prijs-kwaliteitverhouding door in-house software ontwikkeling.
Chiptuning garantie - Chiptuning-PLUS