Home Contact Form

Chiptuning Ford

Met chiptuning Ford haalt u meer vermogen en trekkracht uit uw auto. Chiptuning Plus is met ruim 25 jaar kennis en ervaring in tuning dé partij om het rijcomfort en de rijprestaties van uw Ford omhoog te stuwen. Na het herprogrammeren en optimaliseren van de motormanagementsoftware rijdt uw Ford model soepeler, biedt deze een hogere gasrespons, heeft deze extra pk’s en een hoger koppel. U merkt dit aan een snellere acceleratie, vlotter invoegen en inhalen en comfortabeler rijden in de bergen, met aanhanger of caravan. Een chiptuning Ford is ideaal voor elk model. Van een Ford B-Max, Edge, Explorer, F450 of Galaxy tot een Ford Mondeo, Ranger, S-Max, Tourneo of Transit. Verhoog het rendement van uw Ford en neem contact op met Chiptuning Plus voor een chiptuning Ford op maat.

Chiptuning Ford

Ervaar de vele voordelen van chiptuning Ford.

  • Tot 25% meer vermogen en extra trekkracht/toename koppel
  • Snellere acceleratie en veiligere inhaalmanoeuvres
  • Efficiënter rijden, met minder brandstofverbruik van 5 tot 10%
  • Comfortabeler rijden in de bergen en trekken van een aanhangwagen of caravan
  • Geen risico op motorschade of snellere motorslijtage

Uw Ford op maat chiptunen

Bij chiptuning Ford worden de parameters elektronisch aangepast in de rekeneenheid (ECU) van de auto. Er zijn verschillende methodes voor chiptuning, afhankelijk van de ouderdom van uw Ford en de gebruikte ECU en processoren. De modificatie van de motorsoftware is altijd veilig. De software wordt speciaal voor uw Ford model geschreven, de aanpassingen worden binnen de fabrieksmarges uitgevoerd. Wij werken met de nieuwste diagnose-, analyse- en meetapparatuur. Wij beschikken voor de chiptuning Ford over een hydraulisch gekoppelde en elektrisch geremde 4×4 testbank, om waarheidsgetrouwe wegsimulaties uit te voeren.

Chiptuning Ford voor elk motortype

Een chiptuning Ford zorgt voor hogere prestaties van de verschillende Ford benzine-, diesel- en turbomotoren, specifiek de TDCI-, TDDi-, ST-, TCI-, TD- en EcoBoost-motoren. De tuning duurt 2 tot 5 uur, afhankelijk van uw Ford model, motor en bouwjaar. U krijgt 5 jaar garantie op de goede werking van onze software. Regel het nu en bel (+32(0)89 360 000) of verzend het ingevulde contactformulier voor advies, een afspraak of een vrijblijvende offerte voor chiptuning Ford.

Meer informatie over de modellen? Bekijk onze tuning opties!