Home Contact Form

Chiptuning Jaguar

Meer vermogen, meer koppel, meer rijplezier en minder brandstofverbruik. Dat garandeert Chiptuning Plus bij een professionele, veilige en betaalbare chiptuning Jaguar. Onze gecertificeerde medewerkers hebben meer dan 25 jaar ervaring in het modificeren van de software van het motormanagement van uw geliefde Jaguar. Chiptuning Jaguar is mogelijk bij elk model. Van de Jaguar E-Pace, F-Pace, XE, XF, XJ of F-, S- en X-Type tot de Jaguar XK Coupé, XKR, XKR-S of XFR-S. Afhankelijk van het bouwjaar, de ECU en de processoren, zijn er drie methodes van chiptuning. U kunt kiezen uit drie tuning-stages voor een upgrade op maat. Laat u deskundig adviseren of maak meteen een afspraak voor chiptuning Jaguar bij Chiptuning Plus.

Chiptuning Jaguar

Haal het hoogste rendement uit chiptuning Jaguar

  • Merkbaar meer vermogen en trekkracht, tot 25% extra pk’s en koppel
  • Zuiniger rijden door minder brandstofverbruik, tot 5 à 10%
  • Sneller accelereren en veiliger inhalen en invoegen
  • Soepeler rijden, met hogere topsnelheid
  • Comfortabeler bergop rijden en een aanhanger of caravan trekken

Maximaal resultaat met Jaguar chiptuning

Chiptuning Plus haalt met chiptuning Jaguar het maximale uit uw wagen. De Britse autofabrikant bouwt grote marges in het motorvermogen in, dat uitstekende kansen biedt voor het optimaliseren van de motorsoftware en het verbeteren van de rijprestaties. Bij de aanpassing van de software worden parameters als de brandstofhoeveelheid, koppelbegrenzing, inspuitduur, ontstekingsmoment, brandstof- en turbodruk perfect op elkaar afgesteld. Bij de deskundige chiptuning Jaguar worden de toleranties niet overschreden. U hoeft niet bang te zijn voor motorschade of snellere motorslijtage. Het tunen is volkomen veilig.

.

Rendabele en veilige chiptuning Jaguar

Chiptuning Plus beschikt over de nieuwste diagnose-, analyse- en meettools en ontwikkelt en test in eigen werkplaats de software, voor maatwerk in chiptuning Jaguar. De benzine-, diesel- en turbomotoren zijn zeer interessant voor chiptuning op onze hydraulisch gekoppelde en elektrisch geremde 4×4 testbank. Door nauwkeurige metingen kunnen wij betrouwbare en realistische wegsimulaties uitvoeren. Het chiptunen duurt 2 tot 5 uur. U krijgt 5 jaar garantie op de door ons geprogrammeerde software.

Bereken met onze online tuning-check uw extra vermogen en koppel en bel (+32(0)89 360 000) of gebruik het contactformulier voor advies, een afspraakverzoek of vrijblijvende offerteaanvraag.

Meer informatie over de modellen? Bekijk onze tuning opties!