Home Contact Form

Chiptuning Land Rover

Chiptuning Land Rover door Chiptuning Plus zorgt ervoor, dat uw motorprestaties nog krachtiger worden. Door een modificering van de software van het motormanagement rijdt uw Land Rover niet alleen vlotter en veiliger over snelwegen en bergachtige paden, maar ook over offroad terreinen. Als specialist in chiptuning Land Rover schrijven wij voor iedere Land Rover software op maat. Dat kan een Land Rover Defender, Discovery, Discovery Sport of Evoque zijn, dan wel een Land Rover Freelander, Range Rover of Velar. U hoeft uw voertuig niet lang te missen. De tuning duurt 2 tot 5 uur. U krijgt 5 jaar garantie op de juiste werking van onze software. Wacht niet langer en neem contact op met Chiptuning Plus voor maatwerk chiptuning Land Rover.

Chiptuning Land Rover

De voordelen van chiptuning Land Rover:

  • Vermogenswinst en extra trekkracht/koppeltoename tot 25%
  • Sneller accelereren en veiliger en vlotter inhalen en invoegen
  • Ongeveer 5 tot 10% besparing op brandstofkosten
  • Comfortabel rijden in de bergen, offroad en met aanhanger of caravan
  • Betere rijprestaties, zonder risico op motorschade of snellere slijtage

Land Rover chiptunen: ideaal voor elk motortype

De speciaal voor uw Land Rover ontwikkelde software wordt uitgebreid getest op onze elektrisch geremde en hydraulisch gekoppelde 4×4 vermogenstestbank. Wij bootsen bij de chiptuning Land Rover betrouwbare wegsimulaties en belastingen als bergop rijden na, voor een waarheidsgetrouw beeld. Land Rover staat bekend om zijn sterke motoren, die vanwege de ruime motorvermogensmarges af fabriek bij uitstek geschikt zijn voor een rendabele chiptuning. Denk aan de TDI-, TD-, TDV6- en SDV6-motoren, of de SD4-, TD4-, Si4-, V6-, V8-, DSE- of TDV8-motoren. Alle aanpassingen worden binnen de fabrieksmarges uitgevoerd.

Upgrade op maat van chiptuning Land Rover

Chiptuning Plus hanteert drie verschillende methoden voor chiptuning Land Rover, afhankelijk van de gebruikte ECU, de processoren en de ouderdom van uw Land Rover. U kunt bovendien uw eigen upgrade kiezen aan de hand van drie tuning-stages. Kom direct te weten hoeveel extra vermogen en koppel u wint met chiptuning Land Rover en doe de online tuning-check. Positief verrast? Bel (+32(0)89 360 000) of verstuur het ingevulde contactformulier voor advies, een afspraak of een vrijblijvende offerte voor chiptuning Land Rover.

Bereken direct uw extra vermogen en koppel met de online tuning check. Neem vervolgens telefonisch (+32(0)89 360 000) of via het contactformulier contact met ons op voor advies, een afspraak of een vrijblijvende offerte voor chiptuning BMW die ertoe doet!

Meer informatie over de modellen? Bekijk onze tuning opties!