Home Contact Form

Chiptuning Mercedes

Wilt u uw Mercedes voorzien van extra vermogen, meer trekkracht en een snellere acceleratie? Schakel de deskundige hulp in van Chiptuning Plus, dat als gespecialiseerd tuningsbedrijf voor effectieve en veilige chiptuning Mercedes zorgt. Door het herprogrammeren en optimaliseren van de aansturingssoftware van het motormanagement wordt het rijcomfort verhoogd en de rijprestaties verbeterd. Wij realiseren een chiptuning Mercedes op maat van uw specifieke model. Van de Mercedes A-, B-, C-, E- of G-klasse tot de Mercedes R-, S-, V- of X-klasse. U geniet snel van de verbeterde versie van uw Mercedes. De chiptuning is in 2 tot 5 uur klaar. Ervaar het zelf en neem nu contact op voor maatwerk chiptuning Mercedes.

  • Extra vermogen en koppel tot 25%, voor betere rijprestaties
  • Sneller optrekken, soepeler rijden en vlotter hernemen bij inhaalmanoeuvres
  • Zuiniger rijden door mogelijke brandstofbesparing van 5 tot 10%
  • Comfortabeler bergop rijden en trekken van een aanhangwagen of caravan
  • Geen risico op motorschade of snellere slijtage

Maatwerk in Mercedes chiptuning

Chiptuning Plus is al sinds 1992 professioneel bezig met chiptuning Mercedes en alle andere automerken. Al onze software wordt in eigen beheer ontwikkeld en getest op een hypermoderne, nauwkeurige 4×4 testbank die hydraulisch gekoppeld en elektrisch geremd is. Hierdoor zijn wij in staat om betrouwbare wegsimulaties uit te voeren, voor voertuigen tot een vermogen van 1.000 pk en een snelheid tot 320 km/u. Mercedes-motoren zijn synoniem met kwaliteit en duurzaamheid. Chiptuning Mercedes biedt perfecte mogelijkheden bij de verschillende CDI-, TD-, AMG- en Turbomotoren van de Duitse autofabrikant.

Veilige en doeltreffende chiptuning Mercedes

Een chiptuning Mercedes wordt uitgevoerd bij Chiptuning Plus met de nieuwste tools en software, die op maat van uw model Mercedes wordt geschreven. Het chiptunen is volkomen veilig. De aanpassingen aan de motorsoftware blijven binnen de fabrieksmarges. U bepaalt zelf of u tuning-upgrades wilt. Wij bieden drie tuning-stages aan. U krijgt 5 jaar garantie op de goede werking van onze software.

Blijf niet achter en kies voor chiptuning Mercedes. Doe de online check voor uw vermogenswinst of bel direct (+32(0)89 360 000) of verzend het ingevulde contactformulier voor advies, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Bereken direct uw extra vermogen en koppel met de online tuning check. Neem vervolgens telefonisch (+32(0)89 360 000) of via het contactformulier contact met ons op voor advies, een afspraak of een vrijblijvende offerte voor chiptuning BMW die ertoe doet!

Meer informatie over de modellen? Neem contact op!