Home Contact Form

Chiptuning Seat

Wilt u een chiptuning Seat laten uitvoeren, voor extra pk’s en trekkracht? Dan bent u bij Chiptuning Plus aan het juiste adres. Wij schrijven software op maat van uw specifieke Seat model. Van een Seat Alhambra, Altea, Arona, Eteca of Cordoba tot een Seat Exeo, Ibiza, Leon, Toledo of Mii.  Met een aanpassing van de software van het motormanagement van uw Seat geniet u van soepelere en betere rijprestaties. U rijdt zuiniger en boekt winst voor het milieu en uw portemonnee. Chiptuning Seat speelt in op de ruime marges in vermogen die af fabriek worden gehanteerd. De modificaties blijven binnen de toleranties. Neem direct contact op met Chiptuning Plus en verbeter met chiptuning Seat uw rijprestaties.

Chiptuning Seat

Geniet van de vele pluspunten van chiptuning Seat.

  • Tot 25% aan extra vermogen en trekkkracht/koppel
  • Sneller en veiliger accelereren, invoegen en inhalen
  • Lagere brandstofkosten door zuiniger rijden; 5 tot 10% besparing mogelijk
  • Soepeler bergop rijden en trekken van een aanhangwagen of caravan
  • Meer power en rijgenot, zonder risico op motorschade of snellere slijtage

Meer vermogen en trekkracht met Seat chiptuning

Chiptuning Seat is voor de vakspecialisten van Chiptuning Plus een dagelijkse klus. Met ruim 25 jaar ervaring in het tunen, kunt u rekenen op kwaliteit en maatwerk. Wij maken bij het chiptunen van uw Volvo gebruik van de modernste diagnose-, analyse- en meetapparatuur. Er valt bij de geknepen TSI-, TDI-, FSI-, TFSI-, Cupra- en V6-motoren van Seat veel winst in vermogen en koppel te behalen. De ontwikkeling en metingen worden verricht op onze innovatieve, hydraulisch gekoppelde en elektrisch geremde 4×4 testbank, die uitblinkt in nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Veilige chiptuning Seat met 5 jaar garantie

Chiptuning Plus hanteert verschillende methodes bij chiptuning Seat, afhankelijk van het bouwjaar, de rekeneenheid (ECU) en processoren van uw model. U kunt kiezen uit drie tuning-stages voor een upgrade op maat. Wij geven 5 jaar garantie op de door ons geprogrammeerde software.

Neem een voorsprong op andere Seat-rijders en kies voor chiptuning Seat door Chiptuning Plus. Bel ons direct op (+32(0)89 360 000) of maak gebruik van het contactformulier voor advies, het maken van een afspraak of een vrijblijvende offerte voor chiptuning Seat.

Meer informatie over de modellen? Bekijk onze tuning opties!