Home Contact Form

Chiptuning BMW

Met chiptuning BMW door de vakspecialisten van Chiptuning Plus stuwt u de prestaties van uw auto naar grote hoogte. Door het optimaliseren en herprogrammeren van de motorcomputer of ECU krijgt uw BMW meer power en beleeft u meer rijplezier. Uw auto trekt sneller op en u kunt sneller en veiliger invoegen op de rijbaan en inhaalmanoeuvres uitvoeren. Chiptuning BMW leidt meestal ook tot minder brandstofverbruik. Dankzij de extra trekkracht rijdt u gemakkelijk bergop en heeft u meer vermogen bij het trekken van een aanhangwagen of caravan. Wilt u dit ook? Neem direct contact op met Chiptuning Plus en geniet door chiptuning BMW van de perfectie in autorijden.

Chiptuning BMW

  • Meer vermogen, met tot 25% extra pk’s
  • Toename koppel tot 25% voor extra trekkracht
  • Zuiniger rijden door brandstofbesparing van 5 tot 10%
  • Snellere acceleratie en hogere topsnelheid
  • Betere rijprestaties, geen risico op motorschade of snellere slijtage

Uw BMW chiptunen met software op maat

Chiptuning BMW is een effectieve, veilige en duurzame manier om de rijprestaties en het rijcomfort van uw Duitse auto te verbeteren. De motorsoftware wordt op maat van uw type BMW ontwikkeld. Dat kan de BMW 1 tot 7-serie zijn, of de BMW modellen uit de M-, X-, of Z-klasse. Chiptuning Plus beschikt over de nieuwste tools en software. De ontwikkeling en metingen bij de chiptuning BMW gebeurt op onze zeer nauwkeurige, elektrisch geremde en hydraulisch gekoppelde 4×4 vermogenstestbank, waar realistische en betrouwbare wegsimulaties op kunnen worden gedaan.

Maak het verschil met chiptuning BMW

De Duitse autofabrikant BMW staat bekend om zijn uitstekende, betrouwbare benzine-, diesel- en turbomotoren, die bij uitstek geschikt zijn voor chiptuning BMW. U kunt kiezen uit drie verschillende tuning-stages, met maatwerk software, optimalisatie van inlaat en uitlaat en performance parts. De tuning is binnen 2 tot 5 uur klaar. U krijgt 5 jaar garantie op de door ons ontwikkelde software.

Bereken direct uw extra vermogen en koppel met de online tuning check. Neem vervolgens telefonisch (+32(0)89 360 000) of via het contactformulier contact met ons op voor advies, een afspraak of een vrijblijvende offerte voor chiptuning BMW die ertoe doet!

Meer informatie over de modellen? Bekijk onze tuning opties!