Home Contact Form

Chiptuning Volvo

Haal meer kracht, souplesse en rijgenot uit uw wagen met een professionele en veilige chiptuning Volvo door de specialisten van Chiptuning Plus.  U geniet dankzij een herprogrammering en optimalisatie van de motormanagementsoftware van betere rijprestaties, meer rijcomfort en een uitgebalanceerde en dynamische rijervaring. Het gaspedaal en de versnellingsbak reageren na de chiptuning Volvo nóg sneller op uw voet- of handbeweging. Of u nu in een Volvo C70, V50, S60, XC90 of ander model rijdt, de software wordt speciaal voor uw Volvo op maat geschreven. U wilt natuurlijk het maximale uit uw Volvo motor halen. Neem direct contact op met Chiptuning Plus voor een chiptuning Volvo die autorijden tot een feest maakt.

Chiptuning Volvo

Profiteer van de vele voordelen van chiptuning Volvo.

  • Winst aan vermogen en trekkkracht/koppel tot 25%
  • Sneller en veiliger optrekken, inhalen en invoegen
  • Zuiniger en milieuvriendelijker rijden; brandstofbesparing van 5 tot 10%
  • Soepeler bergop rijden en trekken van een aanhangwagen of caravan
  • Meer power en rijplezier, zonder risico op motorschade of snellere slijtage

Finetunen van uw Volvo met chiptuning

Chiptuning Plus is sinds 1992 koploper in chiptuning Volvo. De motoren van het Zweedse automerk zijn geroemd om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Af fabriek worden er marges op het motorvermogen aangehouden, dat ruimte laat voor een veilige, snelle en effectieve chiptuning van uw Volvo. Dit geldt zowel voor de turbobenzinemotoren (T2, T3, T4, T5, T6) als turbodieselmotoren (D2, D4, D5, D6). De parameters als brandstofhoeveelheid, inspuitduur, ontstekingsmoment, koppelbegrenzing en turbodruk worden perfect op elkaar afgesteld. De modificaties blijven bij chiptuning Volvo altijd binnen de fabriekstoleranties.

Maatwerk in chiptuning Volvo

Chiptuning Plus voert de chiptuning Volvo met de nieuwste software en tools uit. Uw Volvo wordt getuned en gemeten op onze elektrisch geremde en hydraulisch gekoppelde 4×4 testbank. Wij leveren maatwerk door wegsituaties en belastingen als bergop rijden realistisch na te bootsen. Afhankelijk van het bouwjaar, de ECU en processoren van uw Volvo zijn er verschillende methodes voor chiptuning Volvo mogelijk.

Check online hoeveel vermogenswinst u haalt met chiptuning Volvo door Chiptuning Plus. Bel direct (+32(0)89 360 000) of gebruik het contactformulier voor advies, het maken van een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Meer informatie over de modellen? Bekijk onze tuning opties!